Nejnovější recenze ze sekce Dálkové ovládání k fotoaparátům
Originální příslušenství Canon. Funguje spolehlivě.
Pracuje jak má, zatím spokojenost.
- Adekvátní k ceně produktu
- super levný ovladač
- dvě funkce spouštění
- Zabrání nechtěnému pohybu fotoaparátu.
- dobré dálkové ovládání
na účely, pro něž jsem si tento výrobek pořizoval, jest postačující, jednoduché a přehledné ovládání pro snímání pod plnou kontrolou i v plenéru
S ovladačem se teprve seznamuji. Ale myslím, že plně uspokojí mé potřeby amatérského fotografa.
- Funguje přesně a hned. Sám zaostří autofokus a pak vyfotí. U Bulb je první stisk start, druhý stisk stop.
- Skvělá cena neorig.produktu, fungující však jako originál
- Nic, tragedie...
- Moje zkušenost. Předražene nekvalitni zboži, žadna komunikace, dlouha doba dodani, drzy nekompetentni personal.
Vyhněte se tomuto "shopu" obloukem. Po zkušenosti s Oehling, nedoporučuji a již nikdy !
- nefunguje
Jsem zklamán celkovou kvalito
Výborná cena
- Ovladač jsem již použil a jsem s ním spokojen
doporučuji k fotografování s použitím delších časů
- funguje jak má
- poměr cena/výkon
- nepřesné patice pro originál blesky
+ funguje jak má
- patice
+ rychlá reakce obchodu a nabídnutí vyřešení nepřesnosti
- jednoduché ovládání
- výborná cena
- žádné
Ovladač je spolehlivý, dobře se s ním pracuje, je kompatibilní se zrcadlovkou NIKON D3300
Produkt jsem si pořídil abych mohl dělat skupinové fotky a já na nich nechyběl !
Zatím vyzkoušeno jen párkrát, zatím funguje dle očekávání.
Bez problémů
- Pohodlné focení z dálky a v noci
- Nemusíte mít třetí osobu na společnou fotku
- Originál příliš drahý
Tento ovladač jsem si pořídil k Nikonu D5200. Vše funguje jak má. Jedná se sice o neoriginální ovladač ML-L3 for Nikon, ale proč zbytečně platit za značku za tento malý ovladač, když funguje stejně dobře jako originál?
Doporučuji ho pořídit všem, co chtějí fotografovat převážně noční scenérie a na focení například rodinných fotografií a podobně. Jednoduše ho nevyužijete každý den, ale bude se Vám hodit k různým situacím. To poznáte ovšem samy :)
Obsahuje baterii GR2025, která je součástí ovladače a vydrží poměrně dlouho. Shrnul bych to asi takto: za málo peněz - hodně muziky. Dálkové ovládání ML-L3 for Nikon mě vyšlo včetně poštovného na 150 korun, což oproti ceně originálu je opravdu znát. A můžete kačky věnovat třeba na další výbavu k Vašemu fotoaparátu. S produktem jsem spokojen.