Nejnovější recenze ze sekce Dálkové ovládání k fotoaparátům
- Přes ujištění Nikonu o kompatibilitě s Nikon Z5 toto ovládání s Z5 nefunguje. Lze spárovat, lze udělat první fotku, ale od druhé nezaostřuje, jen cvaká, takže nepoužitelné. Následovala konzultace opět s Nikone (s panem Bartákem), konstatováno, že současný aktuální firmware na Z5 skutečně neostří, takže dokud Nikon neprovede nápravu, tak na Z5 nefunguje. S Z6 a Z7 prý ano.
Produkt je zřejmě dobrý s Z6, a Z7, ale nikoliv se Z5. Lepší je přes aplikaci SnapBridge dálkově spouštět telefonem, kde je navíc vidět, kam zaostřuji a mohu následně stáhnout fotku.
Nutně směrova na tělo fotoaparátu pod určitřm úhlem.
- Funkční....
- kompletní balení včetně baterie
- konstrukce
- Neshledáno
Výrobek nemám s čím srovnat.Takže bez hodnocení.
- jednoduché ovládání
- dosah 80 metrů ve volném prostoru
- kompaktní
Používám nepřetržitě 11 let, ani jeden problém. Tehdy jsem pořídil dvě balení, druhé jsem ještě nikdy nemusel rozbalit.
Testováno se zrcadlovkou Nikon D850, pro kterou se už originální kabelová ani bezdrátová spoušť nedá sehnat. Na rozdíl od mobilní aplikace SnapBridge, která má nepříjemná omezení, funguje zcela spolehlivě a nekoliduje s nastavením ISO, WB apod. Výdrž baterií jsem ještě nestihl otestovat.
- funkční bez problémů
funguje
- Váha
- Výborná funkcionalita.
- Bezproblémová funkce s Pentaxy.
- Dobré ovládání.
- Cena (ve srovnání s typickými cenami originálního příslušenství).
- Snadno může dojít ke stisknutí tlačítek v tašce a tím pádem vybíjení baterek.
- Nepřesvědčivá kvalita provedení.
Po stránce funkcionality skvělé, řeší chybějící originální příslušenství k Pentaxu i nedostatky ovládání Pentaxu (např. poskytuje samospoušť při ovládání fotoaparátu z mobilu). Má všechny podstatné funkce, ovládání je jednoduché a smysluplné, signalizace diodami na obou částech je výborná, přijímač lze uchytit do sáněk blesku. Zařízení jsem odzkoušel s Pentaxem K-1 II a K-5, funguje perfektně.
Horší je provedení. První problém je, že tlačítka lze velmi snadno nechtěně stisknout a je tedy problém zařízení umístit do tašky tak, aby nedošlo k vybití baterek (jedinou spolehlivou možností je vyndat baterky z obou kusů). Druhým problémem je lagricová kvalita, nepůsobí robustním dojmem, o jakékoliv odolnosti nemůže být ani řeči a už se mi jednou stalo, že trochu drhlo spouštěcí tlačítko. Mám určité pochybnosti, jestli se zařízení dožije aspoň konce záruky.
Shrnuto: Za málo peněz hodně muziky při nepřesvědčivé kvalitě (ale prozatím dobře plní svůj účel).
- rychlé spárování
- voděodolnost
- Pro fotky ze stativu
- Zatím nevím, ale vypadá bude OK.
Až to budu vědět, tak dám vědět.
- Zakoupeno pro Canon RP, ten není v eshopu uveden mezi kompatibilními, ale výrobce jej v updatované dokumentaci uvádí a potvrzuji, funguje s ním 100%.
- Jednoduché ovládání i použití.
- Spolehlivost.
- Podsvícený displej.
- A ještě jednou Spolehlivost. Ve srovnání s ovládáním přes počítač/mobil je spolehlivější, jen tak se nevybije, neodpojí se - výhoda drátové spouště.
Jen drobnosti - délka kabelu, jeho neohebnost.
- fungující levná drátová spoušť pro profi řadu Nikon
- Rovnaké batérie ovládač aj prijímač AAA
- Zvolená sekvencia pokračuje aj po vypnutí ovládača
- Dosah aj cez tri steny (zatiaľ skúšané len v byte)
- Indikácia prebiehajúcej expozície červenou LED
- Bluetooth
- Funguje pro nahrávání videa
Jednoduché ovládání
- Kompatibilita s řadou produktů Sony
- Na to co umí poměrně vysoká cena
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »